2023 Yılında Evde Yapılacak İşler | 5 Yüksek Kazançlı Fikir

Evde yapılacak işler ile 2023 yılında kendinize ek bir bütçe yaratabilir ya da ana gelir kaynağınızı bu fikirler ile oluşturabilirsiniz. Pek bilinmese de günümüzde milyonlarca kişi evde oturduğu yerden para kazanmaktadır. 2,000 TL ile 20,000 TL arası aylık gelirler elde etme potansiyeli olan bu işlerin başında veri girişi geliyor. İnternet siteleri çok sık yazı, ürün ve diğer içeriklerin siteye girişi için freelancer çalışan aramaktadır. Yoğun bir tempo ile 8 – 9 bin TL, ek gelir temposuyla ayda 2 – 3 bin TL kazanabilirsiniz. Evde kendi işini kurmak ve çalışmak isteyenler için müthiş 10 fikir hazırladık. Hepsi denenmiş ve deneyimlenmiş iş kollarıdır. Aynı zamanda kadın ve ev hanımları da bu sektörlerde para kazanabilir.

Evde yarı zamanlı ya da tam zamanlı bir iş oluşturmak için başlangıçta çok düşük sermayelere ihtiyacınız olacak. Çoğunlukla internet bağlantısı ve bir bilgisayar teknolojisiyle çok sayıda sektör koluna ulaşılabilmektedir. Başlıca alan da E-Ticaret platformlarıdır. Örneğin ikinci el ürünleri bir e-ticaret sitesi kurarak satabilir ya da hazır bir aracı site üzerinden komisyon ödeyerek ödeme işlemini yapabilirsiniz. O halde gelin evde yapılacak işler neler? araştırmasına bir yanıt bulalım…

evde-yapilacak-isler-1
Evde Yapılacak İşler

2023 Yılında Evde Yapılacak İşler İçin 5 Harika Fikir

Evde iş yapmak hemen herkesin hayali olsa da bu konuda bir fikir sahibi olunmadığı için genelde hayaller başlamadan bitiyor. Oysa gerekli azmi ve enerjiyi yakalamak için sadece ilk adımı atacak bilgiye ihtiyacınız var. İşte bu sebeple 2023 yılında evde yapılacak işler için 5 harika fikir araştırması yaptık ve aşağıya açıkladık.

2023/2024 yılında evde sermayesiz ve basit yapılacak iş önerileri:

  • Freelance yazarlık
  • Blog yazarlığı
  • Kendi kitaplarınızı yayımlamak
  • Veri girişi
  • Evcil hayvan bakıcılığı
  • Çocuk bakıcılığı
  • Etkinlik planlama
  • Elektronik tamircisi
  • Kişisel şef/catering
  • Pişirdiğiniz ürünleri satmak
  • Sanal asistanlık
  • Sosyal medya yöneticiliği

1)      Freelance Yazarlık: Evde Yapılacak Sermayesiz Bir İş Alanı

Yaşanılan bu çağın en önemli mesleklerinden birisi kesinlikle internet siteleri ve sosyal medya hesapları için içerik üretmektedir. Özel ajanslar bu işi yapsa da sektörün büyük bir payını Freelance çalışanlar sürdürmektedir. Tek ihtiyacınız olan şey bir bilgisayar ver internet. Sonrasında Bionluk sitesi gibi platformlar üzerinden ilan oluşturarak müşterilerle iletişim kurabilirsiniz. Süreç içerisinde sketörü daha iyi tanıyıp gelirlerinizi arttırma fırsatınız da var. Aylık ortalama başlangıç için 2,000 TL – 3,000 TL kazanabilirsiniz.

2)      Blog Yazarlığı: Kendi Sitenizi Kurarak Reklam Geliri Elde Edebilirsiniz

Blog yazarlığı, kişilerin kendine ait bir blog sitesi kurarak orada içerik üretmek anlamına gelmektedir. Tamamen kendi siteniz üzerinden içerik üreterek Google gibi arama motorlarından erişim çekebiliyorsunuz. Siteniz için Adsense alarak her görüntülenme başına reklam geliri elde ediyorsunuz. Eğer düzenli yaparsanız günde 60 – 100 TL arasında başlangıç gelirleri elde edebiliyorsunuz. İleri seviyede bu rakamları çok daha yukarı çekebiliyorsunuz. Kesinlikle blog yazarlığı 2023 yılında evde yapılacak işle arasında bulunmaktadır.

3)      Evcil Hayvan Bakıcılığı: Evde Sıfır Maliyetli Güzel Bir Gelir Kapısı

Sıfır maliyetli ve herhangi bir nitelik ihtiyacı olmayan evde yapılacak işler arasında evcil hayvan bakıcılığı öne çıkıyor. Evcil hayvan sahiplenme oranı son 10 yılın zirvesindedir günümüzde. Gündüzleri çalışan aileler ya da tatile çıkacakları zaman kedi ve köpeklerini güvenilir, titiz ve sevgi dolu kişilere emanet ediyor. Tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: 2023’te Ev Hanımları İçin İş Önerileri | 8 Harika Fikir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

En Çok Okunan Yazılar